Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zeleninový salát se žampiony

Potřeby: 750 g čerstvých žampionů, 200 g nakládaných bulviček červené řepy, 75 g kyselých okurek, 1 lžíce kaparů, stroužek česneku, 2 lžíce oleje, šťáva z 1 citronu.

Příprava: Žampiony nakrájené na čtvrtky podusíme s česnekem, solí a pepřem, přidáme citrónovou šťávu a olej. Po zchladnutí přidáme žampiony s červenými řepami, nakrájenou kyselou okurkou, kapary a necháme v chladu uležet.

zpět

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz



Google analytics





Statistiky

Online: 5
Celkem: 946724
Měsíc: 5305
Den: 222