Jdi na obsah Jdi na menu

Žampionový tvaroh

Potřeby: 250 g čerstvých žampionů, 250 g tučného tvarohu, 1 cibule, máslo, pepř, citrónová šťáva, sekaná zelená petrželka, 1 - 2 rajčata.

Příprava: Na másle podusíme plátky žampionů spolu s jemně nakrájenou cibulkou. Okořeníme a přidáme citrónovou šťávu. Přebytečnou vodu  z žampionů vydusíme. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky. Vychladnuté žampiony nakonec smícháme s rajčaty, nasekanou petrželkou a našlehaným tvarohem. Podáváme k bramborům nebo s černým chlebem.

Podívejte se jak si s tímto receptem poradili v pořadu "Kluci v akci" profesionální kuchaři, z žampionů a hlívy, které si u nás zakoupili:

 


 

zpět

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář