Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žampionový salát s vejci

Potřeby: 250 g čerstvých žampionů, 6 natvrdo uvařených vajec, hlávkový salát,zelená petrželka.
Salátová majonéza : lžíce smetany, 3 lžíce majonézy, 2 lžičky citronové šťávy, 1 lžička strouhaného křenu, 1 lžička pažitky, sůl, pepř.
 
Příprava: Rozpůlené žampiony povaříme v osolené vodě s přidáním citronové šťávy. Ochucenou majonézu smícháme s vejci natvrdo a s vychladlými a okapanými žampiony. Porce žampionového salátu rozdělíme na listy hlávkového salátu a posypeme nasekanou petrželkou.

zpět

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz



Google analytics





Statistiky

Online: 3
Celkem: 946722
Měsíc: 5303
Den: 222