Jdi na obsah Jdi na menu
 


Připravila jsem dnes k večeři sýrovou omáčku s hlívou a s těstovinami.
Základ omáčky je stejný jako u předešlého receptu. Když o tom tak přemýšlím tak nejčastější využití hub v kuchyni je , že se nejprve orestují na oleji nebo na másle.
Dnes budeme potřebovat : hlíva asi 0,5 kg nakrájená na kousky, máslo, cibuli, sýr tofu (ale nemusí být), sýr cottage, tvrdý sýr na strouhání podle chuti, sůl, vegetu, klasickýá bez glutamátu, hladkou mouku na zahuštění
Na másle zpěníme cibuli, přidáme hlívu a orestujeme, podlijeme vodou a povaříme, přidáme sýr tofu a sýr cottage, přidáme sůl a vegetu, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
Těsně po odstavení z plotny přidáme do omáčky tvrdý sýr na jemno nastrouhaný a necháme ho rozpustit. My jsme si k tomu dali těstoviny, ale určitě by se hodilo i něco jiného.

cimg1951.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Přihlášení


Google analytics