Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlívové rizoto

400g hlívy, 300g rýže, 2 zelené papriky, 1 cibule, 3 lžíce kečupu, olej, sůl
 
Nejdříve na vhodném oleji zpěníme cibulku, ke které po chvíli přidáme na drobno nakrájenou papriku. Po podušení přidáme hlívu (rovněž drobně nakrájenou), osolíme a dusíme do změknutí. Na závěr přidáme uvařenou rýži, kečup a promícháme. Podáváme se zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Zpět

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz



Google analytics





Statistiky

Online: 5
Celkem: 946720
Měsíc: 5304
Den: 222