Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlíva jako řízek

300g hlívy, 2 stroužky česneku, 3 lžíce hladké mouky, sádlo na smažení, sůl, opečené brambory, tatarská omáčka, ředkvičky

Oprané a osušené klobouky hlívy potřete česnekovou pastou, obalte v hladké mouce a osmažte na tuku. Nejprve smažte hlívy lupeny nahoru, pak obraťte a smažte dál, až dostanou nazlátlou barvu. Podávejte je s tatarskou omáčkou a brObrazekambory.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz



Google analytics





Statistiky

Online: 2
Celkem: 958193
Měsíc: 5710
Den: 169