Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlíva na víně

250 g hlívy, 120 g cibule, 70 g tuku, 100 g mrkve, 50 g petržele, 50 g celeru, 10 g mouky, sůl, pepř, 1,25 dl bílého vína, cukr
 
Na tuku podusíme cibulku a přidáme na drobno rozsekanou hlívu, sůl a chvíli dusíme. Potom přidáme jemně nakrájenou zeleninu a koření a vše dusíme do měkka. Necháme vydusit na tuk, přidáme mouku a víno, popřípadě dochutíme špetkou cukru.
Podáváme s houskovým knedlíkem.

Zpět

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz



Google analytics





Statistiky

Online: 4
Celkem: 923882
Měsíc: 6791
Den: 268