Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlíva na jehle

250 g kloboučků hlívy, 1 vejce, 2 lžíce mouky, 1/2 dcl mléka, plátkový sýr, 100 g salámu, 70 g oleje, koření, sůl

Kloboučky hlívy povaříme ve vodě, pokrájíme na větší kousky, nasolíme a kořeníme. Na jehlu střídavě navlékáme plátek hlívy, plátek sýra, kolečko salámu. Plnou jehlu obalíme v těstíčku z vejce, mléka a mouky a smažíme na tuku do zlatova.

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz


Přihlášení


Google analytics



Mail list




Statistiky

Online: 1
Celkem: 968103
Měsíc: 4240
Den: 101