Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlíva jako salát

250 g hlívy, 100 g cibule, 20 g soli, 20 g cukru, 20 g oleje nebo majonéza popřípadě tatarská omáčka, 1 dl vody, pepř, ocet
 
Kloboučky hlívy povaříme ve vodě, pokrájíme na drobno, smícháme s nasekanou cibulkou a zalijeme nálevem z vody, soli, cukru a oleje. Můžeme dochutit octem. Směs salátu necháme alespoň hodinu uležet. Místo oleje můžeme použít majonézu nebo tatarskou omáčku.
Podáváme jako salát k hlavnímu jídlu nebo jako předkrm s topinkou.

Zpět

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz


Přihlášení


Google analytics



Mail list




Statistiky

Online: 15
Celkem: 972536
Měsíc: 4750
Den: 263