Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pěkný den,
dnes si připravíme další variantu karbenátků s hlívou, Robi masem a čerstvým kadeřávkem. Nejdříve si na másle orestujeme na drobno pokrájenou hlívu ( asi 200g) s kadeřávkem, který si také nakrájíme ale nejdříve odstraníme tvrdé stopky lístků ( asi tři hrstky). Směs mírně osolíme a necháme vychladnout, mezi tím si do mísy dáme maso Robi, nebo i mleté maso, 2 vajíčka, hrst strouhanky, zakápneme sójovou omáčkou a osolíme. Vše smícháme a připravíme si tužší těsto, ze kterého půjdou udělat karbenátky, které ještě obalíme ve strouhance a smažíme na oleji do zlatova.
Podáváme s bramborovou kaší, nebo brambory, případně pečivem.... Dobrou chuť !

cimg2571.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Přihlášení


Google analytics