Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bininský žampionový salát

Potřeby: 500 g čerstvých žampionů, 150g kyselých okurek, 50 g čerstvé nebo sterilizované zeleninové papriky, šťáva 1 citronu, 1 malá tatarská omáčka, 2 stroužky česneku, 1 středně velká cibule, pepř, sůl.

Příprava: Žampiony nastrouháme na hrubém struhadle a vydusíme se solí a citrónovou šťávou. Po vychladnutí smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, rozmačkaným česnekem a strouhanou okurkou zbavenou šťávy. Přidáme na tenko nakrájené proužky papriky. Promícháme s tatarskou omáčkou. Podáváme s bílým pečivem.

zpět

 
 

Kontakt

Jiří a Monika Pasekovi Žampionárna Doly

Doly (bývalý kravín)
538 54 Luže

469671233, 603961259

pasekovi@tiscali.cz


Přihlášení


Google analytics



Mail list




Statistiky

Online: 1
Celkem: 968103
Měsíc: 4240
Den: 99